A CSSP-NEPTANC-MO-2022-0047 pályázati támogatás a néptáncegyüttes és utánpótlás csoportjainak minőségi, szakmai munkájához járult hozzá.

A legfontosabb az együttes számára összeállított új koreográfiák kialakítása, betanítása volt, valamint a művészeti vezető, a tánckarvezetők tiszteletdíja. A támogatás nélkül mindezt csak „társadalmi munkában” tudták volna végezni a szakembereink. Az új koreográfiák új viseleteket igényeltek, ezeket is a támogatási összegből szereztük be. A fellépések élő zenekari kísérete emelte a szereplések színvonalát.

A CSSP-TANCHAZ-2022-0045 pályázat lehetővé tette a jeles napokhoz, naptári ünnepekhez kapcsolódó táncházak megtartását. A táncházakat több esetben játszóházzal is színesítettük. A rendezvényeket nagy érdeklődés övezte, a korábbi órákban az apróbbak, a kisgyerekes családok, a későbbi órákban az idősebbek, a felnőttek vettek részt a programokon

Ezúton is köszönjük a Csoóri Sándor Alap támogatását a Belencéres Néptáncegyüttes, a Belencéres Néptáncegyüttesért Egyesület, valamint a megvalósult programok teljes közössége nevében.